Kismama fotózás

1450729_619308504794847_1759890449_n

Kismamák, akikről eddig pocakos fotókat készítettünk, katt ide >>

Mikor kerüljön sor a kismama fotózásra?

Gyakorlatilag bármikor sor kerülhet rá, akár a terhesség alatt többször is – mintegy nyomon követve és megörökítve a pocak növekedését. Ha azonban csak egyszer szeretnéd megörökíttetni a pocakodat, akkor mindenképpen olyan terhességi korban érdemes jönni, amikor már látszik a pocak a hátadon fekve is, nem esik be, hanem szépen kigömbölyödik.

Mit hozzál magaddal a kismama fotózásra?

Érdemes több váltás ruhát hoznod, egy lezserebb, farmer- póló szettet és egy elegánsabb, pl. tunika- legging szettet. Fontos, hogy ne legyenek a ruhák feltűnő, nagy mintásak, élénk színűek, vagy feliratosak, mert az zavaróan hat a képeken. Inkább natúr színű összeállításokat válogass. Pl. fekete legging, farmer, fehér póló mindig beválik.

A csodás, nőies, gömbölyű vonalaidat legjobban fehérneműben fotózkodva tudjuk megörökíteni. Érdemes egy fekete és egy fehér, vagy testszínű fehérnemű szettet (melltartó és bugyi) hoznod magaddal. Minél csipkésebb, annál mutatósabb lesz a fotókon.

Műtermünkben sok- sok fehérnemű szettel, kismama ruhákkal és kiegészítőkkel is rendelkezünk S/M/L méretben. Ha nem hozol magaddal, válogathatsz a mi szettjeink közül is. Ezeket minden fotózás után gondosan fertőtlenítjük, de megkérjük a kismamákat, hogy leginkább tisztasági betéttel használják a fehérneműket.

kismama-kellekek

Ha már van a kis jövevénynek cipőcskéje, játéka, cumija, stb. azt is magaddal hozhatod, ezek jól szoktak mutatni a pocakkal együtt fotózva a képeken. Ha van kertetek, szedhetsz egy csokor, vagy egy szál szezonális virágot, az is remekül mutat majd.

Ha szeretnéd, természetesen a párod is Veled tarthat a fotózásra, így páros képek is készülhetnek.

Smink és hajviselet

Egy szolid nappali smink, vagy a szokásos módon elkészített, bevált sminked jó lehet. Ha a hajad hosszú, érdemes kibontott, nem feltűzött frizurát készítened, vagy készíttetned, mert a hosszú, kibontott hat nagyon szépen mutat a fotókon.

 

A kismama fotózás díja 24.900,-Ft. Tartalma:

• kb. 1- 1,5 órás fotózás,

• fotózás műtermünkben, vagy kültéren,

• korlátlan számú háttér, beállítás és kellékek,

• 30db retusált, válogatott fotó,

• a képek saját fotóval nyomtatott DVD lemezen kerülnek átadásra,

• 10db papírkép.

Megrendeléshez kattints ide >>